Skip to main content
 

Fresh Park Venlo

Europa's grootste
fresh & food hub

Vanuit de hele wereld, voor de hele wereld

Een vruchtbare voedingsbodem voor fresh &
food bedrijven

Op Hines Fresh Park Venlo (HFPV) zijn ruim honderd bedrijven verzameld die – direct of indirect – met fresh en food aan de slag zijn. Alles is erop gericht om vers voedsel op de juiste plek én op het juiste moment te leveren. Vanuit de hele wereld, voor de hele wereld.

Hines Fresh Park Venlo is dan ook een vruchtbare voedingsbodem voor samenwerking en ontwikkeling van nieuwe food producten en diensten. HFPV faciliteert bedrijven in de food business en creëert de randvoorwaarden, zodat bedrijven kunnen doen waar ze het beste in zijn: Europa voorzien van vers + food.

Flexibiliteit is ons motto

Hines Fresh Park Venlo ondersteunt u door flexibel vastgoed aan te bieden. Groeit u? Dan zorgen wij dat de bedrijfsruimte met u meegroeit. Andersom kijken wij bij krimp ook met u mee om een passende oplossing te vinden. Ondernemen doet u op Fresh Park Venlo nooit alleen.

Ons team staat voor u klaar

Dagelijks is een team van professionals voor u aan de slag. Wij faciliteren, zodat u kunt excelleren. Graag stellen wij ons aan u voor.

Christian Heerings

Christian Heerings

Property manager

christian.heerings@hines.com
+31 (0)6 38 61 04 12

Geert Evers

Geert Evers

Technical engineer

geert.evers@freshparkvenlo.nl
+31 (0)77 – 20 66 555

Jessie Ritter

Jessie Ritter

Technical engineer

jessie.ritter@freshparkvenlo.nl
+31 (0)77 – 20 66 555

Petra van Heugten

Petra van Heugten

Secretarial Services

petra.van.heugten@freshparkvenlo.nl
+31 (0)77 – 20 66 500
+31 (0)6 25 63 30 54

Gianna Duca

Gianna Duca

Project controller Fresh Park Venlo

gianna.duca@hines.com
+31 (0)77 – 20 66 509
+31 (0)6 82 09 97 18

Moises Jimenez

Moises Jimenez

Technician

moises.jimenez@freshparkvenlo.nl
+31 (0)77 – 20 66 555

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA verankerd. Mensen, producten, gebouwen, milieu en omgeving worden door Fresh Park Venlo B.V. met respect behandeld. Dit blijft niet alleen bij mooie woorden, we zetten het dagelijks om in daden.

Hines Fresh Park Venlo investeert onder andere in:

  • Energiesysteem. Onder meer via zonne-energie verkrijgen wij onze stroom. Hiermee besparen we energie en kunnen we gebouwen op een milieuvriendelijke manier verwarmen en koelen.
  • Innovatieve bouwmethoden die voldoen aan de hoge duurzaamheidsstandaarden (denk hierbij aan hoge isolatiewaarden en energiezuinige verlichting).
  • Actief waterbeleid. Met het oog op duurzaamheid is in het hart van het terrein een infiltratiebuffer aangelegd. Het regenwater dat op de gebouwen valt, wordt via het rioleringsstelsel naar deze speciale vijver afgevoerd. Door al het groen biedt de vijver een natuurlijke leefomgeving voor onder andere kikkers, salamanders en reigers.
  • Minimalisatie van afval- en reststromen, zodat we de gezamenlijke afval- en restmaterialen van alle bedrijven tot een minimum beperken.
  • Groenplan dat zorgt voor de aanplant van bomen en struiken, de aanleg van groenzones en vijvers op het terrein. Fresh Park Venlo straalt uit wat het is: een prettige omgeving die groeit en bloeit.
Maak vrijblijvend kennis

met Hines Fresh Park Venlo

Geïnteresseerd in de vele mogelijkheden die Hines Fresh Park Venlo u kan bieden? Bezoek ons park! Met plezier bieden we u een uitgebreide tour aan, afgestemd op uw wensen. Hub on board and take the fresh road to Venlo!

Melding
Maak een afspraak voor een uitgebreide rondleiding

Ervaar Fresh Park Venlo

Bent u geïnteresseerd in huisvesting op Fresh Park Venlo. Aarzel niet om een bezoek aan ons park te brengen. Een van onze teamleden zal u een rondleiding geven naar alle fascinerende plekken binnen ons algehele park. Na dit bezoek zullen alle eindeloze kansen helder voor u zijn. Laat ons u tegemoet komen en u helpen de Europese markt op een verfrissende manier te veroveren!

Meldingsformulier

alleen te gebruiken door huurders/bewoners Fresh Park Venlo

Vul dit formulier in wanneer u melding wilt maken van een storing, onderhoudszaken of een klacht.

Een vraag?

U kunt ons bereiken op:
T +31 (0)77 2066 500
E info@freshparkvenlo.nl

U kunt ons bellen tijdens kantooruren van 8:00 tot 17:00. Mailen kan natuurlijk altijd.

 

Technische dienst:
T +31 (0)77 2066 555
E td@freshparkvenlo.nl

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Aanmelden nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.
ErrorHere