Skip to main content
 

Huurdersinformatie

Ondernemers
staan voorop!

Fresh Park Venlo

maakt food ondernemers het leven makkelijk

Samen ondernemen

Fresh Park Venlo groeit dankzij de food ondernemers op het park. Op dit moment zijn er ruim honderd Fresh & Food bedrijven op Fresh Park Venlo gevestigd. Wij maken ondernemers graag het leven makkelijk, zodat u zich kunt bezighouden met uw kerncompetentie: het lekkerste Fresh & Food op het bord van de consument krijgen.

Belangrijke gegevens

Voor terreinbewoners

Facilitaire dienstverlening

Onze facilitaire dienstverlening is volledig afgestemd op vers-ondernemers. We staan dagelijks voor u klaar. We zijn de vraagbaak voor alle ondernemers op het terrein. Het Facilities & Beheer-team staat voor u klaar.

Hebt u vragen, opmerkingen of meldingen over Fresh Park Venlo? Neem dan contact met ons op.

Acquisitie & Ontwikkeling

Op Fresh Park Venlo hebben uw dromen en ambities de ruimte. Het team van Acquisitie & Ontwikkeling helpt u graag om te blijven groeien, zowel in kwantiteit als in kwaliteit.

Park services

Fresh Park Venlo verzorgt en beheert de openbare ruimte op het terrein. Binnen de erfgrens zijn huurders, pachters en eigenaren zelf verantwoordelijk. Wij zorgen voor:

  • algemene parkbeveiliging, 24/7/365 met een surveillancedienst en cameratoezicht;
    • onderhoud en beheer van wegen, trottoirs en passantenparkeerplaatsen. Inclusief vegen, sneeuwvrij maken, gladheidsbestrijding en verzamelen en afvoeren van zwerfvuil;
  • onderhoud en beheer van de straatverlichting, inclusief energieverbruik;
  • onderhoud en beheer van de openbare groenvoorziening en bluswatervoorzieningen;
  • onderhoud en beheer van de hekwerken rondom Fresh Park Venlo;
  • bewegwijzering op Fresh Park Venlo
  • WOZ-lasten en waterschapslasten van wegen, passantenparkeerplaatsen en de groenvoorzieningen;

Naast onze eigen diensten, kunt u participeren in de collectieve inkoop van diensten zoals gas, elektra, schoonmaak, veegwerkzaamheden, sneeuwruimen en afvalverwerking.

Downloads

PARKREGLEMENT

Fresh Park Venlo is een modern bedrijventerrein met een frisse uitstraling die past bij de aard van de aanwezige food bedrijven. De regels en afspraken die we hiervoor hebben opgesteld kunt u hier downloaden en bekijken:

NIEUWSBRIEF

LAATSTE NIEUWS
OVER FRESH PARK VENLO

Klankbordgroep Fresh Park Venlo

De Klankbordgroep Fresh Park Venlo bestaat uit zeven op het terrein gevestigde bedrijven, die namens alle ondernemers fungeren als ‘luisterend oor’ voor het team van Fresh Park Venlo. Onder het motto ‘samen bereik je meer’ geven de leden hun mening over actuele zaken met betrekking tot Fresh Park Venlo.

Business Club Fresh Park Venlo

Een groot aantal ondernemers actief op Fresh Park Venlo heeft zich verzameld in de Business Club Fresh Park Venlo. Deze businessclub heeft als doel het bevorderen van onderlinge contacten tussen ondernemers op het terrein. De Business Club organiseert daarom geregeld bijeenkomsten voor haar leden.

Wilt u meer informatie over de Business Club Fresh Park Venlo of wilt u zich direct aanmelden? Neem dan contact op met secretariaat@businessclubfpv.nl.

Neem contact op met secretariaat@businessclubfpv.nl.
Melding
Maak een afspraak voor een uitgebreide rondleiding

Ervaar Fresh Park Venlo

Bent u geïnteresseerd in huisvesting op Fresh Park Venlo. Aarzel niet om een bezoek aan ons park te brengen. Een van onze teamleden zal u een rondleiding geven naar alle fascinerende plekken binnen ons algehele park. Na dit bezoek zullen alle eindeloze kansen helder voor u zijn. Laat ons u tegemoet komen en u helpen de Europese markt op een verfrissende manier te veroveren!

Meldingsformulier

alleen te gebruiken door huurders/bewoners Fresh Park Venlo

Vul dit formulier in wanneer u melding wilt maken van een storing, onderhoudszaken of een klacht.

Een vraag?

U kunt ons bereiken op:
T +31 (0)77 2066 500
E info@freshparkvenlo.nl

U kunt ons bellen tijdens kantooruren van 8:00 tot 17:00. Mailen kan natuurlijk altijd.

 

Technische dienst:
T +31 (0)77 2066 555
E td@freshparkvenlo.nl

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Aanmelden nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.
ErrorHere