Ondersteunende dienstverlening

Onze facilitaire
diensten

Facilitaire diensten

Als u een ruimte huurt op Fresh Park Venlo, zijn veel facilitaire diensten al voor u geregeld. Bovendien zijn er op het terrein nog diverse facilitaire dienstverleners gevestigd. Fresh Park Venlo zorgt ervoor dat de wegen en trottoirs er altijd spik en span uitzien. We vegen het terrein schoon, verzamelen zwerfafval en zorgen er in de winter voor dat er geen sneeuw of ijs ligt. Ook zorgen wij voor de beveiliging van het terrein. Onze surveillance houdt 24/7 een oogje in het zeil. Dankzij camerabewaking en een strenge controle is uw business in veilige handen. Daarnaast Fresh Park Venlo parkeerfaciliteiten. Maar dat is nog niet alles:

Beveiliging

Onze security houdt 24/7 een oogje in het zeil. Dankzij camerabewaking en een uitstekende surveillance is uw business in veilige handen.

Truckwash

Heeft uw vrachtwagen een poetsbeurt nodig? Maak gerust gebruik van de truckwash-service.

Servicecenter

In het servicecenter kunt u terecht voor onderhoud en reparaties. Doordat er alleen bedrijven in de foodbranche gevestigd zijn op Fresh Park Venlo, is in het servicecenter vandaag ook echt vandaag. Fresh moet wel fresh blijven natuurlijk.

Restaurant

Kom in het restaurant tot rust en geniet hier van een goede maaltijd of een kop koffie.

Meer weten? Meer weten? Lees hier meer over over onze dienstverlening.

Lees hier meer over onze dienstverlening