Skip to main content
 

Fresh Park Venlo

Europa's grootste
fresh & food hub

Fresh Park Venlo en Hines Global Investment platform

Op dit moment zijn er geen vacatures

Fresh Park Venlo is inmiddels ruim een jaar onderdeel van Hines Investments (USA, Houston). Met de overname van het vastgoed van Fresh Park Venlo door de internationale vastgoedinvesteerder Hines is de vastgoed positie verder verstevigt, zodat er beter kan worden ingespeeld op de wensen van de klanten en het geeft Fresh Park Venlo ook een uitgangspositie om het bedrijventerrein samen met Hines verder uit te breiden. De strategische positie in het productie gebied van Zuid-Oost Nederland en tussen de havens van Rotterdam/Antwerpen en de consumenten in Nord Rhein Westfalen en de rest van Duitsland is erg waardevol voor nationaal en internationaal opererende ondernemers in de agri- en foodsector. De aangeboden hoogwaardige bedrijfsruimtes op het beveiligde en duurzame business park hebben directe aansluitingen aan de A73 en A67 en directe connecties met de barge- en treinterminals in Venlo.

Hines Fresh Park Venlo BV biedt stakeholders in de (food) supply chain ruimte om te ondernemen, staat 24 uur per dag in dienst van de ondernemers, om te ontzorgen en onderlinge samenwerking te faciliteren. Met Hines Investment is Fresh Park Venlo in staat om te blijven investeren in ontwikkeling, uitbreiding en innovatie met een bekend en gemotiveerd team en een professionele wereld vastgoedspeler op de achtergrond.

Fresh Park Venlo is een bedrijven terrein dat inmiddels al meer dan 75 jaar bestaat. Het omvat ca. 135 ha park met 100 bedrijven en 400000 m2 warehouses, vnl geconditioneerd met daarin koel- en vriescellen. Het parkbeheer zorgt daarbij voor een representatieve en schone werkomgeving op het park.

Over Hines:

Hines is een wereldwijd opererende private equity vastgoedorganisatie opgericht in 1957. Met investeringen van meer dan $120 miljard in meer dan 200 steden in 24 landen en ruim 100 actieve ontwikkelingsprojecten wereldwijd is Hines een van de grootste, toonaangevende en meest gerespecteerde vastgoedorganisaties wereldwijd. Voor meer informatie, raadpleeg: www.hines.com

Maak vrijblijvend kennis

met Hines Fresh Park Venlo

Geïnteresseerd in de vele mogelijkheden die Hines Fresh Park Venlo u kan bieden? Bezoek ons park! Met plezier bieden we u een uitgebreide tour aan, afgestemd op uw wensen. Hub on board and take the fresh road to Venlo!

Melding
Maak een afspraak voor een uitgebreide rondleiding

Ervaar Fresh Park Venlo

Bent u geïnteresseerd in huisvesting op Fresh Park Venlo. Aarzel niet om een bezoek aan ons park te brengen. Een van onze teamleden zal u een rondleiding geven naar alle fascinerende plekken binnen ons algehele park. Na dit bezoek zullen alle eindeloze kansen helder voor u zijn. Laat ons u tegemoet komen en u helpen de Europese markt op een verfrissende manier te veroveren!

Meldingsformulier

alleen te gebruiken door huurders/bewoners Fresh Park Venlo

Vul dit formulier in wanneer u melding wilt maken van een storing, onderhoudszaken of een klacht.

Een vraag?

U kunt ons bereiken op:
T +31 (0)77 2066 500
E info@freshparkvenlo.nl

U kunt ons bellen tijdens kantooruren van 8:00 tot 17:00. Mailen kan natuurlijk altijd.

 

Technische dienst:
T +31 (0)77 2066 555
E td@freshparkvenlo.nl

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Aanmelden nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.
ErrorHere