Private food park

Uitsluitend Fresh & Food
bedrijven

Private Food Park

Fresh Park Venlo zorgt voor logistieke kruisbestuiving op een wel heel gunstige locatie. Samenwerking met andere foodbedrijven die op het park gevestigd zijn, is ook voor u interessant. Wij verhuren bedrijfruimtes geschikt voor iedere speler in de foodbranche. Zo heb je op Fresh Park Venlo een goede buur én een betrouwbare foodpartner tegelijk!

Temperatuur geconditioneerde logistiek

Per dag vertrekken zo’n 5.000 voertuigen van ons terrein: van busjes tot trucks en LZV’s. Wij bieden bedrijfsruimtes aan die deze temperatuur geconditioneerde logistiek faciliteren. Zo houdt u uw koelketen gesloten.

Schoon park: het beste visitekaartje

Fresh Park Venlo doet zijn naam eer aan: bij ons is ook het terrein fresh. We doen er alles aan om het park er perfect uit te laten zien. Zo halen we dagelijks het afval op en vegen we het terrein helemaal schoon.

Kwaliteitseisen

Fresh Park Venlo hecht veel waarde aan een schoon en veilig park. Dat is nodig in de food business. De gebouwen die wij verhuren, voldoen aan bepaalde certificeringseisen en standaarden op het gebied van voedselveiligheid. Het behalen van uw certificaten wordt hierdoor veel makkelijker.

Samenwerken

‘Kan ik een paar maanden jullie koelcel gebruiken?’ Of: ‘Jullie rijden ook iedere dag naar Frankfurt, kunnen we misschien iets voor elkaar betekenen?’ Bedrijven op Fresh Park Venlo zoeken elkaar vaak op. Ze werken intensief samen, delen kennis en ontmoeten elkaar bijvoorbeeld in de businessclub. Dankzij de perfecte ligging in de buurt van Eindhoven, Helmond en Venlo komt hier de logistieke crème de la crème samen.

Meer weten over de kruisbestuiving die hier plaatsvindt?

Lees hier verder